Flessenactie 2024

Op zaterdag 8 juni heeft Wilhelmina Spankeren een flessenactie georganiseerd om geld op te halen voor de toekomst van onze muzieklessen. De dag begon om 10:00 uur met een kop koffie en een stukje gebakken plaatcake, gemaakt door lid Jannanda. De planning van de dag werd besproken en de straten werden verdeeld.

Tussen 10:00 en 13:00 uur zijn onze leden langs de deuren geweest in Spankeren om lege flessen op te halen. Nadat alle flessen waren opgehaald, werden deze in het Dorpshuis gesorteerd op supermarkten. Leden Hans en Willie hebben dit vanaf ’s ochtends vroeg al gedaan. Knap werk!

Om 12:30 uur was het tijd voor een lunch. Iedereen verzamelde weer bij het Dorpshuis en kon genieten van lekkere broodjes, aangeboden door Jumbo Eerbeek. Bedankt!

Rond 14:30 uur waren alle flessen gesorteerd en konden we richting de supermarkten. De meeste flessen gingen naar Jumbo Eerbeek. Met deze supermarkt hadden wij een afspraak gemaakt om de flessen op een bepaalde manier in te leveren, zodat het voor ons beide minder tijd en werk kost. Ook gingen een aantal leden naar de Lidl en de Aldi om flessen in te leveren.

Uiteindelijk heeft deze flessenactie ons € 1.026,50 opgeleverd. Een geweldig bedrag dat door onze Supportersvereniging werd verdubbeld naar € 2.053! Met dit bedrag is de toekomst van onze lessen een stuk veiliger geworden.